Kiss Brno 2017

21.05.2017 22:35

    20. 4. 2017 se konal koncert Kiss na brněnském Výstavišti a já měla tu čest se na něm ukázat. ♥

    Vlastně se to stalo úplnou náhodou, lístky nám byly nabídnuty asi týden předem, ale takové nabídky se neodmítají. 
 
    Na místo jsem dorazili kolem šesté hodiny večerní, překvapeni velmi mohutnou návštevností jsme prošli kontrolou a pokračovali dále do areálu, kde jsme se hned pustili do hledání vstupu pro stání. (Stání u pódia nám bohužel dopřáno nebylo.) Po pár minutách usilovného hledání vstupu na stání jsem dospěli k prozření, že žádný vstup na obyčejné stání zde není, jelikož prostor pro stání byl celý zbytek areálu. Došli jsme tedy až ke konci davu a obsadili místa. 
 
    Okolo devatenácté hodiny začala hrát předkapela jménem Raven Eye. Poté, co dohráli, se atmosféra poněkud změnila. Všichni očekávali příchod legendy, která opravdu nezklamala. Skvělý zvuk a úžasné světelné efekty zařídily tu nejlepší atmosféru, která se táhla po celou show. 
 
    Paul a jeho let nad fanoušky byl jistě jednou z nezapomenutelných scén, stejně jako konečný nápis promítnutý na plátně: Kiss Army Czech Republic Kiss Loves You. Kiss hráli přesně tak skvěle, jako podle očekávání a jejich kvalitu může také dosvědčit obrovská návštěvnost, která čítala 25 000 lidí. 
 
    Nakonec, i když jsme stáli u ToiToiek, kde byl kupodivu nejlepší výhled, jsem si koncert moc užila a řekla bych, že na lepší se v dlouhé době nejspíš nedostanu. 

Kiss Brno 2017

Nebyly nalezeny žádné příspěvky.

Přidat nový příspěvek

Kontakt

mysillybrain